• LR Soul of Nature DIY Set Pure Relaxing

Stap in een wereld van ontspanning en welzijn met de LR Soul of Nature DIY Set Pure Relaxing.

Deze set bevat drie essentiële oliën - bergamot, lavendel en cederhout - die je kunt gebruiken om je huis te voorzien van heerlijke geuren. 


De bergamotolie heeft een verfrissende citrusgeur die zorgt voor innerlijke sereniteit. Je kunt deze olie op verschillende manieren ervaren, zoals het aanbrengen op je huid met behulp van een DIY recept of het verstuiven in een geurlamp. Voel hoe de kalmerende kracht van bergamotolie je welzijn positief beïnvloedt.


Wil je ontspannen en een goede nachtrust krijgen? Dan is de lavendelolie de perfecte keuze. Deze bloemige geur zal je helpen om rustige momenten van welzijn te ervaren en je zachtjes begeleiden naar een wereld van dromen. Net als de bergamotolie kun je de lavendelolie gebruiken op je huid of met behulp van een geurdrager. Laat de ontspannende geur van lavendelolie je welzijn verbeteren.


Voor versteviging en innerlijke stabiliteit kun je de cederolie gebruiken. Deze aardse geur zal je ondersteunen bij het vinden van je innerlijke centrum en je een gevoel van versterking geven. Of je nu een paar druppels mengt met een verzorgingsolie voor op je huid, of deze olie verstuift in een diffuser, de opwekkende geur van cederolie zal je welzijn positief beïnvloeden.


De LR Soul of Nature DIY Set Pure Relaxing bevat 100% essentiële oliën en wordt geleverd in gerecycleerde glazen flessen. Bovendien ontvang je een gratis spuitfles, zodat je direct aan de slag kunt. Creëer een sfeer van rust en ontspanning in je huis met deze prachtige set. Voel hoe de geurende kracht van bergamot, lavendel en cederhout je welzijn naar een hoger niveau tilt.

Inhoud 3x10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR Soul of Nature DIY Set Pure Relaxing

€66,54


Vergelijkbare producten

LR Soul of Nature Cederolie

LR Soul of Nature Cederolie

€11,69

LR Soul of Nature Cederolie

LR Soul of Nature CederolieEen natuurlijke essentiële olie met een aardend en opbeurend geureffectHeb je zin in versterking en innerlijke stabiliteit?..

€11,69

LR Soul of Nature Lavendelolie

LR Soul of Nature Lavendelolie

€29,79

LR Soul of Nature Lavendelolie

LR Soul of Nature LavendelolieEen natuurlijke essentiële olie met een ontspannende geur.Ontspan en vervul uw verlangen naar een rustgevende slaap. De ..

€29,79

LR Soul of Nature Bergamotolie

LR Soul of Nature Bergamotolie

€39,49

LR Soul of Nature Bergamotolie

LR Soul of Nature BergamotolieEen natuurzuivere etherische olie met een concentratiebevorderend en verzachtend geureffect.Wil je je goed en verfrist v..

€39,49