• LR Soul of Nature DIY Set Pure Energie

Stimuleer uw zintuigen met de LR Soul of Nature DIY Set Pure Energie.

Deze set bevat 100% essentiële oliën van sinaasappel en citroen, perfect voor het creëren van heerlijke kamergeuren. Deze oliën zijn speciaal samengesteld voor gebruik met de LR Care Oil en worden geleverd in gerecycleerde glazen flessen, waardoor ze niet alleen goed zijn voor uw welzijn, maar ook voor het milieu.


De LR Soul of Nature Sinaasappelolie is een natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur. Laat u betoveren door de fruitige frisheid en voel hoe uw stemming op natuurlijke en positieve wijze wordt gestimuleerd. Of u nu wat druppels op uw huid aanbrengt of deze olie gebruikt met behulp van een geurdrager zoals een geurlamp of diffuser, de geurende kracht van sinaasappelolie zal uw welzijn zeker positief beïnvloeden.


De LR Soul of Nature Citroenolie is een natuurlijke essentiële olie met een activerende en stemmingsverbeterende geur. Laat uzelf motiveren en verfrissen met deze heerlijke geur. De citroenolie uit Argentinië is perfect voor diegenen die hun lichaam en geest willen activeren en hun ziel willen verkwikken. Of u nu een paar druppels mengt met de LR verzorgingsolie voor toepassing op uw huid, of deze olie gebruikt met een geurdrager in uw kamer, de verfrissende geur van citroenolie zal uw welzijn zeker positief beïnvloeden.


Voel de energie stromen terwijl u geniet van de opwekkende geur van sinaasappelolie of laad uzelf op met de verfrissende geur van citroenolie. Met de LR Soul of Nature DIY Set Pure Energie kunt u uw eigen persoonlijke geurervaring creëren en uw welzijn naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog en beleef de kracht van de natuur in uw eigen huis.

Inhoud 2x10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR Soul of Nature DIY Set Pure Energie

€18,98


Vergelijkbare producten

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

€11,69

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

LR Soul of Nature SinaasappelolieEen natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur.Concentreer u op uw welzijn en voel hoe uw ..

€11,69

LR Soul of Nature Citroenolie

LR Soul of Nature Citroenolie

€15,98

LR Soul of Nature Citroenolie

LR Soul of Nature CitroenolieEen natuurlijke essentiële olie met een activerende en stemmingsverbeterende geur.Voel je gemotiveerd en verfrist. Ik voe..

€15,98