• LR Soul of Nature DIY Set In Balance

Ontsnap aan de dagelijkse stress en geef jezelf een moment van ontspanning met de LR Soul of Nature DIY Set In Balance.

Deze set bevat twee essentiële oliën - Bergamot en Lavendel - die zorgen voor een harmonieuze balans in je leefomgeving.


De lavendelolie is een natuurlijke essentiële olie met een heerlijk rustgevende geur. Sluit je dag af met een ontspannende slaap en kom tot rust met de bloemige geur van LR Soul of Nature Lavendelolie. Deze olie biedt je serene momenten van welzijn en begeleidt je zachtjes naar de wereld van je dromen. Je kunt de ontspannende geur van lavendelolie op verschillende manieren ervaren - breng het aan op je huid door een paar druppels te mengen met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten, of gebruik een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver om je kamer te begeuren.


De bergamotolie is een natuurzuivere etherische olie met een concentratiebevorderend en verzachtend geureffect. Wil je je goed en verfrist voelen? Laat je dan meevoeren door de citrusgeur van de Bergamotolie van LR Soul of Nature. Deze olie geeft je innerlijke sereniteit en zorgt voor een positieve boost van je welzijn. Net als de lavendelolie kun je de bergamotolie op verschillende manieren gebruiken - breng het aan op je huid door een paar druppels te mengen met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten, of gebruik een geurdrager om je kamer te begeuren.


De geurende kracht van deze oliën kan een significante positieve invloed hebben op je welzijn. Met hun kalmerende, ontspannende en verfrissende geureffecten bieden ze een moment van balans en sereniteit in je drukke leven. De Lavendelolie is afkomstig uit Bulgarije, terwijl de Bergamotolie uit Italië komt. Beide oliën worden geleverd in gerecycleerde glazen flessen, waardoor je niet alleen zorgt voor je eigen welzijn, maar ook voor het welzijn van de planeet.


Met de LR Soul of Nature DIY Set In Balance haal je de natuurlijke kracht van Bergamot en Lavendel in huis. Maak je eigen heerlijk geurende creaties en geniet van de positieve effecten op je welzijn. Voel je in balans en ervaar de rust en sereniteit die deze oliën je kunnen brengen.

Inhoud 2x10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR Soul of Nature DIY Set In Balance

€56,85


Vergelijkbare producten

LR Soul of Nature Lavendelolie

LR Soul of Nature Lavendelolie

€29,79

LR Soul of Nature Lavendelolie

LR Soul of Nature LavendelolieEen natuurlijke essentiële olie met een ontspannende geur.Ontspan en vervul uw verlangen naar een rustgevende slaap. De ..

€29,79

LR Soul of Nature Bergamotolie

LR Soul of Nature Bergamotolie

€39,49

LR Soul of Nature Bergamotolie

LR Soul of Nature BergamotolieEen natuurzuivere etherische olie met een concentratiebevorderend en verzachtend geureffect.Wil je je goed en verfrist v..

€39,49