• LR Soul of Nature DIY Set Good Mood

Stap in de betoverende wereld van LR Soul of Nature DIY Set Good Mood en laat de heerlijke geuren je omarmen.

Deze set bevat de perfecte combinatie van mandarijn, sinaasappel en tijm etherische oliën, die je kunt gebruiken om kamers te begeuren en je welzijn te verbeteren.


De limited edition mandarijnolie in deze set zal je meteen in de kerststemming brengen. Met zijn levendige, fruitige en warme geur van de Braziliaanse groene mandarijn, roept deze olie een gevoel van geluk en gezelligheid op. Laat je verrassen door het ontspannende en verkwikkende effect van deze olie, en ontdek hoe goed hij combineert met andere citruscomponenten.


De sinaasappelolie in deze set is een natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur. Concentreer je op je welzijn en voel hoe je stemming op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Of je nu een paar druppels op je huid aanbrengt in combinatie met de LR verzorgingsolie, of een geurdrager zoals een geurlamp of diffuser gebruikt om de kamer te begeuren, de frisse en fruitige geur van deze sinaasappelolie zal je zeker opvrolijken.


De tijmolie in deze set is een natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend effect. Blijf geconcentreerd en actief met deze krachtige olie, die je helpt om op een geurige manier gefocust te blijven. Breng een paar druppels aan op je huid in combinatie met de LR verzorgingsolie, of gebruik een geurdrager om de kamer te begeuren en geniet van de geconcentreerde geurkracht van deze tijmolie.


Laat je positief beïnvloeden door de geurende kracht van deze oliën en ervaar een betere stemming, meer energie en een verhoogd welzijn. De glazen flesjes met gerecycled glas en de gratis spuitfles dragen bij aan een duurzame en milieuvriendelijke ervaring. Ontdek de charme van de natuur met LR Soul of Nature DIY Set Good Mood.

Inhoud 3x10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR Soul of Nature DIY Set Good Mood

€58,99


Vergelijkbare producten

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

€11,69

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

LR Soul of Nature SinaasappelolieEen natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur.Concentreer u op uw welzijn en voel hoe uw ..

€11,69

LR Soul of Nature Tijmolie

LR Soul of Nature Tijmolie

€39,49

LR Soul of Nature Tijmolie

LR Soul of Nature TijmolieEen natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend geureffect.Blijf geconcentreerd en actief. Met de tijmol..

€39,49

LR Soul of Nature limited mandarijnolie

LR Soul of Nature limited mandarijnolie

€30,99

LR Soul of Nature limited mandarijnolie

LR Soul of Nature limited mandarijnolieHet ruikt naar een magische kerst!Deze essentiële olie is een levendige, fruitige en warme compositie met de ge..

€30,99