• LR Soul of Nature DIY Set Feel Good

Creëer een heerlijke geur in huis met de DIY set van kruidnagel, sinaasappel en tijm essentiële oliën.

Deze 100% natuurzuivere oliën zijn perfect om je huis een aangename geur te geven en zijn geschikt om te gebruiken met de LR Care Oil. De etherische oliën en oliemengsels zitten in glazen flesjes gemaakt van gerecycled glas, waardoor ze niet alleen heerlijk ruiken, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Bij de set krijg je ook nog eens een gratis spuitflesje meegeleverd!


De LR Soul of Nature limited kruidnagelolie is simpelweg magisch. De warme en kruidige geur omarmt je als geen ander. Met zijn stimulerende aroma's creëert deze 100% essentiële olie een comfortabele en ontspannen sfeer in huis. Kruidnagelolie is perfect voor de gezellige wintertijd en combineert bijzonder goed met andere warme geuren als lavendel en bergamot.


Met de LR Soul of Nature sinaasappelolie geef je jezelf een natuurlijke boost. Deze essentiële olie heeft een verkwikkende en positieve geur die je stemming op natuurlijke wijze stimuleert. Of je de olie nu gebruikt op je huid of in een geurdrager, zoals een geurlamp of diffuser, je zult direct het positieve effect voelen. Laat je welzijn positief beïnvloeden door de heerlijke geur van sinaasappelolie.


Blijf geconcentreerd en actief met de LR Soul of Nature tijmolie. Deze etherische olie heeft een stimulerend en moedgevend geureffect, waardoor je de kracht krijgt om geconcentreerd en actief te blijven. Breng de olie aan op je huid in combinatie met de LR verzorgingsolie voor optimaal effect, of gebruik een geurdrager om de kamer te begeuren. Geniet van de geconcentreerde geurkracht van tijmolie en voel hoe het je welzijn positief kan beïnvloeden.


Laat je betoveren door de geuren van de natuur met de DIY set van kruidnagel, sinaasappel en tijm essentiële oliën. Creëer een heerlijke sfeer in huis en geniet van de voordelen voor je welzijn. Deze limited edition set is een echte aanwinst voor liefhebbers van aromatherapie. Bestel nu en haal de magie van natuurlijke geuren in huis!

Inhoud 3x10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR Soul of Nature DIY Set Feel Good

€54,99


Vergelijkbare producten

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

€11,69

LR Soul of Nature Sinaasappelolie

LR Soul of Nature SinaasappelolieEen natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur.Concentreer u op uw welzijn en voel hoe uw ..

€11,69

LR Soul of Nature Tijmolie

LR Soul of Nature Tijmolie

€39,49

LR Soul of Nature Tijmolie

LR Soul of Nature TijmolieEen natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend geureffect.Blijf geconcentreerd en actief. Met de tijmol..

€39,49

LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

€33,87

LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

LR Soul of Nature limited kruidnagelolieHet is magisch: een geur die je omarmt...Aards, krachtig en warm en kruidig - dat is de geur van LR Soul of N..

€33,87