• LR:GO Post Performance Shake Banaan Perzik

Na een training is het belangrijk uw lichaam voldoende rust te gunnen

Gedurende deze tijd vinden belangrijke herstel- en wederopbouwprocessen plaats die cruciaal zijn voor uw trainingssucces. Spieren ontspannen en beginnen te groeien, botten en kraakbeen herstellen van de stress van de training.


 1. Eiwitten dragen bij tot een toename van de spiermassa.
 2. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie.
 3. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor een normale werking van het kraakbeen. Eiwit draagt bij tot de instandhouding van normaal bot.

*Gerelateerd aan het bereide product.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Dextrine, Rijst proteïne (20 %), erwten proteïne (20 %), zonnebloem proteïne (17 %), baobabvruchtenpulppoeder Adansonia digitata L.) (5 %), natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, xanthaangom; L-glutamine (1,8 %), kleurend levensmiddel (wortelsapconcentraat) (Daucus carota L.), magnesiumcarbonaat, plantaardige oliën (palm, raapzaad), L-ascorbinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide; zoetstof: sucralose; DL-alfa-tocoferylacetaat, zinkgluconaat, riboflavine, cholecalciferol, foliumzuur, cyanocobalamine.


Toepassing

De LR:GO POST Performance Shake ondersteunt je lichaam bij de opbouw van spieren en begeleidt het in de herstelfase1,2,3. Gewoon oplossen in water na je training en genieten.

Gebruiksaanwijzing: Roer 28 g poeder (3 maatlepels) door 300 ml water of gebruik een shaker. Onmiddellijk na bereiding consumeren.

Tips: Het product is geen substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, die belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. Op een koele en droge plaats bewaren.

Zorg ervoor dat je genoeg drinkt tijdens je training. Drink 2-3 liter calorievrije vloeistof per dag, bij voorkeur mineraalwater of ongezoete thee.

Een gezonde, evenwichtige voeding kan u ook helpen uw trainingsdoelen te bereiken.

 1. Eiwitten dragen bij tot een toename van de spiermassa.
 2. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie.
 3. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor een normale werking van het kraakbeen. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten.


FAQ

Wat is LR:GO?

LR:GO is een holistisch sportsysteem dat u in alle drie de trainingsfasen ondersteunt met een doordacht voedingsconcept, workoutvideo's, expertvideo's, voedings- en trainingsplannen.

Wat zijn de drie fasen van de opleiding?

Tijdens de training doorloopt uw lichaam verschillende fasen - in deze fasen heeft het verschillende behoeften en voedingsvereisten. LR:GO biedt u een holistisch productsysteem dat perfect is afgestemd op de behoeften van uw lichaam voor, tijdens en na de training.

Waarom is een holistisch sportsysteem gunstig?

Naast een plus aan speciale voedingsstoffen die uw lichaam in de verschillende trainingsfasen nodig heeft, is natuurlijk ook uw levensstijl van doorslaggevend belang voor uw trainingssucces. Met begeleiding over uitgebalanceerde voeding, de juiste workouts en tips van een gerenommeerde sportexpert, helpt LR:GO je om je persoonlijke doelen te bereiken.

Inhoud
Inhoud 392 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR:GO Post Performance Shake Banaan Perzik

 • Productcode: 81152
 • Beschikbaar: Op voorraad
Post Performance Shake met banaan-perzik smaak voor uw ondersteuning na de training1,2,3.

Gearomatiseerd drankpoeder met banaan-perziksmaak, met vitaminen, mineralen en proteïnen. Met zoetstof.

 • Helpt bij het ontspannen en opbouwen van uw spieren1,2 en helpt bij het herstel van kraakbeen en botten3
 • Met baobab, veganistische proteïnen, glutamine en meer.
 • 14 porties
 • Banaan-perzik smaak
 • Veganistisch
 • Suikervrij*
 • Hoog eiwitgehalte

  €52,49


 • Vergelijkbare producten

  LR:GO Set II

  LR:GO Set II

  €148,99

  LR:GO Set II

  Het LR:GO Sportsystem biedt uw lichaam precies wat het nodig heeft om zijn atletische doelen op de best mogelijke manier te bereiken.Met het LR:GO Spo..

  €148,99