• LR:GO INTRA PERFORMANCE POWDER

Haal het beste uit uzelf!

Tijdens het oefenen presteert uw lichaam op zijn best. De juiste voedingsstoffen helpen u vol te houden en uw prestaties en uithoudingsvermogen1 tijdens het trainen constant te houden2,3. Uw hartvatenstelsel en elektrolytengehalte zijn hiervoor bijzonder belangrijk.


 1. Vitamine C, thiamine en niacine dragen bij tot een goed energiemetabolisme, terwijl Vitamine C en B6 helpen vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 2. IJzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport, thiamine tot een normale hartfunctie.
 3. Magnesium bevordert het elektrolytenevenwicht.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Maltodextrine, voedingszuur: citroenzuur; taurine (2,5%), calciumcarbonaat, natuurlijke aroma's, L-carnitine-L-tartraat (1,5%), magnesiumcarbonaat, acerola-vruchtenssappoeder (1,2%), zoetstof: sucralose; nicotinamide, ijzerpyrofosfaat, L-ascorbinezuur, pyridoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, kleurstof: curcumine; ergocalciferol.


Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Meng de inhoud van een zakje (20g poeder) met 300ml water en drink tijdens het trainen.

Tip: Dit product is geen alternatief voor een gevarieerd en evenwichtig dieet, dat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Op een koele en droge plaats bewaren.

Zorg ervoor dat u voldoende drinkt tijdens uw training. Drink 2-3 liter calorievrije vloeistof per dag, bij voorkeur mineraalwater of ongeziete thee.

Een gezonde, evenwichtige voeding kan u helpen bij het behalen van uw trainingsdoelen.


FAQ

Wat is LR:GO?

LR:GO is een compleet sportsysteem dat u in alle drie de trainingsfasen ondersteunt met een doordacht voedingsplan, workoutvideo's, expert-video's en trainingsschema's.

Wat zijn de drie trainingsfases

Tijdens het sporten doorloopt uw lichaam verschillende fases - in deze fases heeft het verschillende behoeften en voedingsvereisten. LR:GO biedt u een volledig productenpakket dat perfect is afgestemd op de behoeften van uw lichaam voor, tijdens en na de training.

Waarom is een compleet trainingssysteem gunstig?

Naast een reeks voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft tijdens de verschillende trainingsfases, is natuurlijk ook uw levensstijl van essentieel belang voor uw succes. Met begeleiding over gebalanceerde voeding, de juiste workouts en tips van een gerenommeerd sportexpert, helpt LR:GO u om uw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Inhoud
Inhoud 280 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR:GO INTRA PERFORMANCE POWDER

 • Productcode: 81151
 • Beschikbaar: Op voorraad
LR:GO INTRA Performance Powder voor uw succes tijdens het sporten.

Geparfumeerd drankpoeder met citroen- & grapefruitsmaak, boordevol vitaminen en mineralen. Met zoetstof.

 • Onderhoudt prestaties en uithoudingsvermogen1, ondersteunt de hartfunctie2 en brengt uw water- en elektrolytenpeil in balans3
 • Met acerola, taurine, L-carnitine en meer
 • Handig per 14 porties - perfect voor in de sporttas
 • Citroen- & grapefruitsmaak
 • Veganistisch
 • Suikervrij

  €52,49


 • Vergelijkbare producten

  LR:GO Set II

  LR:GO Set II

  €148,99

  LR:GO Set II

  Het LR:GO Sportsystem biedt uw lichaam precies wat het nodig heeft om zijn atletische doelen op de best mogelijke manier te bereiken.Met het LR:GO Spo..

  €148,99