• Limited Basic Set

Voor een gezonde en evenwichtige levensstijl

De Limited Basic Set is de perfecte manier om je lichaam te voorzien van de essentiële vitaminen en mineralen die het nodig heeft voor een gezonde en evenwichtige levensstijl. De set bestaat uit twee flessen Vita Active, een concentraat van 21 natuurlijke groente- en fruitsoorten, en een fles Pro Balance, een mengsel van alkalische mineralen en sporenelementen.


Vita Active

Vita Active bevat tien belangrijke vitaminen, waaronder vitamine D, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine B1. Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid en helpen bij een verscheidenheid aan lichaamsfuncties, zoals de immuniteit, de celdeling en de hartfunctie.


Pro Balance

Pro Balance helpt om de zuur-basebalans van het lichaam te reguleren. Een evenwichtige zuur-basebalans is belangrijk voor een goede gezondheid en helpt om vermoeidheid, spierkrampen en andere gezondheidsproblemen te voorkomen.


De voordelen van de Limited Basic Set:

 • Voorziet het lichaam van essentiële vitaminen en mineralen
 • Helpt om de zuur-basebalans te reguleren
 • Verbetert de gezondheid en het welzijn


Bestel nu de Limited Basic Set en zorg voor een gezonde en evenwichtige levensstijl!

Inhoud Vita Active 2 x 150ml
Pro Balance 252gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Limited Basic Set


 • 2x Vita Active
 • Pro balance

  €67,49
  €84,77


 • Vergelijkbare producten

  Vita Aktiv

  Vita Aktiv

  €23,49

  Vita Aktiv

  Vita AktivVitaminen voor het hele gezin - 100% vitaminevoorziening met slechts één theelepel vitaminenEen gevarieerde en evenwichtige voeding is een b..

  €23,49

  ProBalance

  ProBalance

  €37,79

  ProBalance

  ProBalanceDe evenwichtige toevoer van zuurvormende eiwitrijke en alkalinevormende plantenvoeding is niet altijd gemakkelijk in het dagelijks leven en ..

  €37,79