• Figu Active Soep - India curry-groenten

Figu Actieve Soep India curry-groentensoep - exotisch kruidig


Een paar kilo's minder? Dan is het aan jou! Met de Figu Active producten kunt u het snel en eenvoudig doen. De Figu Active soepen vervangen eenvoudigweg een complete maaltijd en maken het tijdrovend tellen van calorieën overbodig.


De Figu Actieve Soep India curry-groentensoep biedt u een exotisch-kruidige versie van een Figu Active Soep. Verfijn het met verse kruiden en uw favoriete caloriearme groenten, zoals broccoli of verse prei, en geniet zonder spijt!

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Collageenhydrolysaat, aardappelvlokken (aardappelen, emulgator E471, stabilisator E450, kleurstofkruid extract), maïszetmeel, korrelige bouillon (kruiden (bevat soja), zout, plantaardig vet (palmolie)), emulgator (lecithine (bevat soja)), gedroogde uien (3e eetbare olie),5 %), plantaardig vetpoeder (palmolie), maïs (2,3 %), prei (1,9 %), gedroogde paddestoelen (1,9 %), kerrie (1,5 %), keukenzout (1,4 %), tricalciumfosfaat, dipaliumfosfaat, kruidenextract (kurkuma), aroma's, glucosestroop, magnesiumhydroxide, L-methionine, Maltodextrine, L-tryptofaan, L-histidine, zwarte peper, antiklontermiddel (siliciumdioxide), melkeiwit, ijzerdifosfaat, L-ascorbinezuur, D-alfa-tocoferylacetaat, zoetstof (natriumsaccharine), nicotinamide, zinkoxide, anti-oxidant (DL-alpha-tocoferol), Calcium D-pantothenaat, mangaansulfaat, kopercarbonaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, thiaminemononononitraat, retinylacetaat, pteroylmonoglutaminezuur, natriumjodide, natriumseleniet, fyllochinon, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.


Sporen van eiwit, selderij en mosterd kunnen niet worden uitgesloten.


Toepassing

De Figu Actieve Soep India curry-groentensoep ondersteunt u in gewichtsverlies en gewichtsbehoud1,2.


Aanbevolen dosering: Roer 4 volle eetlepels (57 g) met een garde door 300 ml heet water. Gebruik een bakje dat groot genoeg is; een bakje voor 300 ml is te klein. Na een korte zwelling, opnieuw roeren en consumeren als vervanging van uw lunch of diner.


Zorg ervoor dat u genoeg drinkt als onderdeel van een caloriearm dieet. 2-3 liter calorievrije vloeistof, bij voorkeur mineraalwater of ongezoete thee, is per dag nodig. Het product voldoet alleen aan het beoogde doel in het kader van een caloriearm dieet. Zorg voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Andere voedingsmiddelen moeten deel uitmaken van dit dieet. De maaltijd bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden. Sporen van ei-eiwit kunnen niet worden uitgesloten. De bereidingsinstructies moeten worden opgevolgd. Aangezien deze soep een natuurproduct is, kan het kern-, steen- en schaaldelen bevatten.


Schud het blikje voor gebruik. Het vulvolume is te wijten aan technische redenen. Koel en droog bewaren, snel na opening consumeren.


 1. Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.
 2. Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger zal helpen om na gewichtsverlies gewicht te behouden.


FAQ

Wat is Figu Active?

Figu Active is een reeks producten die ontworpen zijn om u te helpen uw gewicht duurzaam en gezond te beheren. Figu Active bestaat uit shakes, vlokken, soepen en repen. Maaltijdvervangende producten vervangen precies één volledige maaltijd en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, sporenelementen, etc., die het lichaam nodig heeft. Ze bevatten echter beduidend minder calorieën dan een normale maaltijd. De maaltijdvervangende producten worden aangevuld met producten die de gewichtsbeheersing gemakkelijker en succesvoller maken. De kruiden Fasten Tea, Aloë Vera Drinking Gel Peach Flavor en Fiber Boost kunnen hier ondersteuning bieden.


Welke en hoeveel maaltijden vervang ik door Figu Active? 1,2

De mogelijkheden zijn legio. Figu Active producten kunnen alle drie de maaltijden per dag en slechts één van de drie maaltijden vervangen. Wij raden aan om één van de drie maaltijden per dag te vervangen door Figu Active voor gerichte gewichtscontrole en twee van de drie maaltijden per dag voor gewichtsvermindering en één keer per dag een evenwichtige, vetarme derde maaltijd te nemen. Welke maaltijden worden vervangen is aan jou. Eén optie: een Figu Active Shake voor het ontbijt, een uitgebalanceerde, magere maaltijd (bijv. vis, groenten en salade) voor de lunch en een heerlijke Figu Active soep voor het diner. Zorg ervoor dat je altijd ontbijt hebt. Een ontbijt stimuleert de stofwisseling en voorkomt dat het lichaam overschakelt naar de energiebesparende modus. Als je hebt ontbeten, heb je geen honger voor de lunch. Een uitgebalanceerd ontbijt kan ook de Figu Active Shakes of Flakes zijn.

Wanneer het gewenste gewicht is bereikt tijdens de gewichtsvermindering, kunt u langzaam terugkeren naar een dieet zonder Figu Active. Zo kunnen bijvoorbeeld één Figu Active maaltijd en twee normale maaltijden als overgang worden genomen. Dit model kan ook worden gebruikt voor gewichtscontrole op lange termijn.


 1. Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.
 2. Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger helpt bij het handhaven van het gewicht na gewichtsverlies.


Zal Figu Active mij vullen of zijn snacks toegestaan?

Figu Active bevat alle voedingsstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft tijdens een caloriearm dieet. De zemelen in Figu Active zijn zeer rijk aan vezels en bevorderen een aangenaam vol gevoel. In principe zijn drie hoofdmaaltijden voldoende. Eenmaal per dag om de kloof tussen de maaltijden te overbruggen, wordt Fiber Boost met zijn hoge vezelgehalte aanbevolen. Maar de kruidenthee helpt je ook met een droge spreuk op weg naar je droomgewicht. Groenten en fruit moeten natuurlijk ook in uw dieet worden geïntegreerd, maar alleen tijdens de maaltijd en niet tussendoor. Wij raden rauwe groenten zoals wortelen, komkommers en paprika's aan. Vermijd, indien mogelijk, bananen en druiven bij het eten van fruit, omdat deze veel suiker bevatten.


Mag ik iets toevoegen aan de Figu Active soepen en shakes?

U kunt de Figu Active shakes en soepen zeker verfijnen: de shakes bijvoorbeeld met vers, diepgevroren of gepureerd fruit (belangrijk: ongezoet!), de soepen bijvoorbeeld met gestoomde, caloriearme groenten en verse kruiden - voor een nieuwe smaakbeleving elke dag. Let bij het toevoegen van fruit op laag-suikervariëteiten zoals bessen; let bij het toevoegen van groenten op laag-calorierassen zoals broccoli.


Hoeveel moet ik drinken en welke dranken moet ik verkiezen?

De Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V. (Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V.) beveelt aan om ongeveer 1,5 liter water of ongezoete thee per dag te drinken. Vooral tijdens een dieet is de behoefte aan vocht zelfs hoger dan normaal. Mineraalwater en ongezoete thee, zoals de kruidenthee, bevatten geen calorieën. Het drinken van thee stimuleert de stofwisseling in het lichaam en uw lichaam moet voortdurend werken. Om er zeker van te zijn dat u voldoende vocht drinkt, raden wij u aan om u aan een bepaald tijdschema te houden. Maak er een gewoonte van om volgens een schema te drinken - dagelijks.


Kunnen zwangere vrouwen/borstvoedende vrouwen/kinderen Figu Active gebruiken?

In principe zouden de bovengenoemde groepen mensen geen gewichtsverminderend dieet moeten volgen. U moet met uw arts bespreken of het mogelijk is om een maaltijd af en toe te vervangen door Figu Active.


Kan ik Figu Active ook gebruiken bij lactose-intolerantie?

Al onze soepen en shakes zijn lactosevrij. Feit is dat de shakes gemengd met lactosevrije melk zeer goed verdragen worden, zelfs door mensen die lactose-intolerant zijn.

De staven bevatten lactose en mogen daarom niet of slechts in beperkte mate door de getroffen personen worden geconsumeerd.


Is dit dieet een hyperproteïnedieet?

Nee. Hypereiwitdranken behoren tot een andere productgroep en hebben een andere samenstelling met een zeer hoog eiwitaandeel. Dergelijke producten worden vaak aangeboden in fitnesscentra, omdat ze bedoeld zijn om klanten te helpen meer spieren te krijgen.

De formuleringen van onze Figu Active Shakes, soepen, vlokken en repen zijn gebaseerd op strenge wettelijke eisen. Voor gewichtsreducerende voedingsproducten wordt onder andere bepaald welke voedingsstoffen op welke niveaus aanwezig moeten zijn. Dit is gebaseerd op de theoretische behoeften van een gezond, normaal gesproken zwaarwichtig persoon.


Hoe lang kan ik individuele maaltijden vervangen door Figu Active?

Omdat Figu Active shakes, soepen, vlokken of repen het lichaam van alle benodigde voedingsstoffen voorzien, kunt u van de producten genieten tot het gewenste persoonlijke gewicht is bereikt. Zelfs na het afvallen kunt u af en toe een maaltijd vervangen door een Figu Active Shake of een Figu Active Soup. Dit is bijvoorbeeld zinvol als je op het punt staat om het te vieren of als je net de draad van het leven hebt overgeslagen.


Sinds ik op dieet ben, heb ik soms hoofdpijn. Waarom is dat?

Uit ervaring weten we dat mensen die op dieet gaan soms te weinig drinken. De Duitse Voedingsvereniging beveelt minimaal 1,5 liter per dag aan. Als je alleen maar hoofdpijn hebt gehad sinds het gebruik van Figu Active producten, kan het een verband hebben. Als de hoofdpijn niet verdwijnt wanneer u meer drinkt, kunt u het beste contact opnemen met een arts.


Hoeveel verlies ik met Figu Active?

Dat hangt af van vele factoren. Dagelijkse lichamelijke inspanning, leeftijd, geslacht, hoeveel maaltijden Figu Active producten vervangen en hoe hoog het begingewicht is, spelen allemaal een belangrijke rol. Mensen die op veel diëten zijn geweest, verliezen meestal langzamer gewicht dan mensen die nooit hebben willen afvallen. Bepaalde ziekten kunnen ook doorslaggevend zijn als het gewichtsverlies niet naar wens verloopt. Het is een feit dat de een zeer snel afslankt, de ander iets langzamer. Laat u niet ontmoedigen - zelfs kleine stapjes leiden naar het doel!


Welke producten kan ik gebruiken om de Figu Activte producten aan te vullen?

Veel klanten bestellen naast de Figu Active producten ook de Aloë Vera Drinking Gel Peach Taste, Pro Balance, Fiber Boost en Pro 12. Zij completeren het Figu Active programma op een verstandige manier.

Inhoud
Inhoud 500 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Figu Active Soep - India curry-groenten

 • Productcode: 80210
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Elke portie vervangt een volledige maaltijd
 • Heerlijke maaltijdvervangende soep met een uitgebalanceerde verhouding van koolhydraten, eiwitten en vet.
 • Levering van alle relevante vitaminen en mineralen
 • Lactose- en glutenvrij en glutenvrij
 • Geen conserveringsmiddelen toegevoegd
 • Ook verkrijgbaar in de LR LIFETAKT Body Mission - stap voor stap op uw gewenste gewicht.

  €43,49


 • Vergelijkbare producten

  Body Mission 28 dagen set

  Body Mission 28 dagen set

  €283,49

  Body Mission 28 dagen set

  LR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen SetGewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Ve..

  €283,49