• Figu Active Shake - Tropical Summer

Verfrissende mango lassi smaak - hmmmm...

Nu al een trendy drankje in India, de Figu Active Shake Tropical Summer geeft je gegarandeerd dat echte zomergevoel. Niet alleen smaakt het onweerstaanbaar lekker - met de verfrissende fruitige Summer Shake ben je perfect voorbereid op het komende bikiniseizoen. In plaats van calorieën te tellen, vervangt u gewoon twee maaltijden door één heerlijke shake2,3 en komt u dichter bij uw strandlichaam, één shake per keer. De Figu Active Shake Tropical Summer is snel klaar en heerlijk van smaak. Het vervangt het ontbijt, de lunch of het avondeten en voorziet u van vele belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Hoogwaardige eiwitten ondersteunen de spieren1. Waardevolle voedingsvezels, bijvoorbeeld uit psylliumschillen, zwellen op in de maag en zorgen voor verzadiging. Figu Active Tropical Summer Shake biedt u een gemakkelijke manier om gewicht te verliezen, omdat u automatisch minder calorieën eet. De zomer kan zo onweerstaanbaar licht smaken! 2,3


Hebt u uw streefgewicht bereikt? Geweldig. Vervang voortaan één van uw drie maaltijden door een Figu Active-product! Zo kunt u kleine dagelijkse zonden compenseren en uw nieuwe gewicht met gemak behouden! 3


Het Figu Active-principe is even eenvoudig als flexibel: vervang gewoon één of twee maaltijden per dag door de Figu Active Shake Tropical Summer2,3. U bepaalt zelf de duur en intensiteit van uw dieet! Of probeer de LR LIFETAKT Body Mission - stap voor stap naar uw gewenste gewicht. Figu Active is in ieder geval een slimme maaltijdvervanger. Tip: U kunt uw afslankplan ook ondersteunen met lichaamsbeweging. En wat is een betere tijd van het jaar dan de zomer: hardlopen, fietsen... en dat alles bij het beste weer. Wees actief in de zomer!


1Eiwitten dragen bij tot een toename van de spiermassa

2Vervanging van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een van deze maaltijdvervangers draagt bij tot gewichtsverlies.

3Vervanging van een van de belangrijkste dagelijkse maaltijden in een caloriearm dieet met een dergelijke maaltijdvervanger helpt om op gewicht te blijven na gewichtsverlies.


*Wanneer bereid met lactosevrije melk

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Brennwert1497 kJ/359 kcal-913 kJ/ 217 kcal-
Fett12 g-7,2 g-
- davon gesättigte Fettsäuren4,0 g-3,8 g-
- davon einfach ungesättigte Fettsäuren2,8 g-1,8 g-
- davon mehrfach ungesättigte Fettsäuren5,5 g-1,6 g-
Kohlenhydrate14 g-16 g-
- davon Zucker4,2 g-13 g-
Ballaststoffe25 g-6,9 g-
Eiweiß35 g-18 g-
Salz0,50 g-0,43 g-
Vitamin A (RE)1187 µg148 %367 µg46 %
Vitamin D5,2 µg104 %1,5 µg30 %
Vitamin E (α - ΤΕ)21 mg175 %5,9 mg49 %
Vitamin K88 µg117 %25 µg33 %
Vitamin C79 mg99 %26 mg33 %
Thiamin1,1 mg100 %0,39 mg35 %
Riboflavin1,8 mg129 %0,95 mg68 %
Niacin (NE)18 mg113 %5,1 mg32 %
Vitamin B61,4 mg100 %0,50 mg36 %
Folsäure325 µg163 %111 µg56 %
Vitamin B126,1 µg244 %2,7 µg108 %
Biotin45 µg90 %23 µg46 %
Pantothensäure5,5 mg92 %2,4 mg40 %
Kalium666 mg33 %574 mg29 %
Calcium819 mg102 %524 mg66 %
Phosphor571 mg82%387 mg55 %
Magnesium302 mg81 %115 mg31 %
Eisen44 mg314 %12 mg86 %
Zink16 mg160 %5,5 mg55 %
Kupfer2,0 mg200 %0,60 mg60 %
Mangan2,3 mg105 %0,64 mg32 %
Selen152 µg276 %50 µg91 %
Jod264 µg176 %103 µg69%
Natrium199 mg****173 mg****
Linolsäure3,5 g****1,0 g****

Toepassing

Aanbevolen gebruik: Roer 3 eetlepels (28 g poeder) door 250 ml vetarme, lactosevrije melk (1,5% vet). Wij bevelen de bereiding in de LR Shaker aan: eerst de melk vullen, dan het poeder toevoegen. Roer na korte tijd nog eens om en consumeer als vervanger voor uw ontbijt, lunch of avondeten. Onmiddellijk na bereiding consumeren.


Zorg ervoor dat u genoeg drinkt als onderdeel van een caloriearm dieet. Per dag is 2-3 liter calorievrije vloeistof, bij voorkeur mineraalwater of ongezoete thee, nodig. Het product beantwoordt alleen aan het beoogde doel in het kader van een caloriearm dieet. Zorg voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Andere voedingsmiddelen moeten deel uitmaken van dit dieet. De maaltijd bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden. De shake bevat van nature suiker. De bereide maaltijd bevat suiker uit lactosevrije melk. Sporen van kippenei-eiwit kunnen niet worden uitgesloten. De bereidingsinstructies moeten worden opgevolgd. Aangezien deze shake een natuurproduct is, kunnen er delen van pitten, stenen en schelpen in zitten. Dit product bevat inuline. Aangezien inuline een stimulerend effect heeft op de darmwerking en de darmflora, kan een verhoogde inname leiden tot spijsverteringsklachten (bijv. winderigheid, diarree). Mensen met een gevoelig maagdarmkanaal (bv. "prikkelbare darm syndroom") moeten hun arts raadplegen alvorens het product te consumeren.

Bus schudden voor gebruik. Het vulvolume is technisch beperkt. Op een koele, droge plaats bewaren en na opening snel gebruiken.


Belangrijke opmerking: Als u afwijkt van de bereiding volgens de aanwijzingen op de verpakking, zullen de voedingswaarden van de bereide portie veranderen. Dit kan ertoe leiden dat het doel van gewichtsverlies niet of langzamer wordt bereikt. De meest effectieve manier om Figu Active producten te gebruiken is het volgen van de LR instructies op de verpakking van het product.


Handig om weten

Belangrijk tijdens uw dieet met Figu Active als maaltijdvervanger zijn natuurlijk ook de andere maaltijden die u eet. Deze moeten ook evenwichtig zijn, d.w.z. een gezonde mix van koolhydraten, eiwitten en vetten.


Een kleine tip: bouw voort op voedsel dat je al lang tevreden stelt, of alternatieven met weinig calorieën! Gebruik bijvoorbeeld volkoren in plaats van wit brood en fruit in plaats van chocolade.


Voor nog meer variatie, variëren de Figu Active producten! Probeer andere Figu Active Shakes, probeer Figu Active Soepen, Figu Active Flakes of vervang een maaltijd door een Figu Active Bar.

Sporen van eiwit kunnen niet worden uitgesloten.


FAQ

Wat is Figu Active?

Figu Active is een reeks producten die ontworpen zijn om u te helpen uw gewicht duurzaam en gezond te beheren. Figu Active bestaat uit shakes, vlokken, soepen en repen. Maaltijdvervangende producten vervangen precies één volledige maaltijd en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, sporenelementen, etc., die het lichaam nodig heeft. Ze bevatten echter beduidend minder calorieën dan een normale maaltijd. De maaltijdvervangende producten worden aangevuld met producten die de gewichtsbeheersing gemakkelijker en succesvoller maken. De kruiden Fasten Tea, Aloë Vera Drinking Gel Peach Flavor en Fiber Boost kunnen hier ondersteuning bieden.


Welke en hoeveel maaltijden vervang ik door Figu Active? 1,2

De mogelijkheden zijn legio. Figu Active producten kunnen alle drie de maaltijden per dag en slechts één van de drie maaltijden vervangen. Wij raden aan om één van de drie maaltijden per dag te vervangen door Figu Active voor gerichte gewichtscontrole en twee van de drie maaltijden per dag voor gewichtsvermindering en één keer per dag een evenwichtige, vetarme derde maaltijd te nemen. Welke maaltijden worden vervangen is aan jou. Eén optie: een Figu Active Shake voor het ontbijt, een uitgebalanceerde, magere maaltijd (bijv. vis, groenten en salade) voor de lunch en een heerlijke Figu Active soep voor het diner. Zorg ervoor dat je altijd ontbijt hebt. Een ontbijt stimuleert de stofwisseling en voorkomt dat het lichaam overschakelt naar de energiebesparende modus. Als je hebt ontbeten, heb je geen honger voor de lunch. Een uitgebalanceerd ontbijt kan ook de Figu Active Shakes of Flakes zijn.

Wanneer het gewenste gewicht is bereikt tijdens de gewichtsvermindering, kunt u langzaam terugkeren naar een dieet zonder Figu Active. Zo kunnen bijvoorbeeld één Figu Active maaltijd en twee normale maaltijden als overgang worden genomen. Dit model kan ook worden gebruikt voor gewichtscontrole op lange termijn.


 1. Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.
 2. Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger helpt bij het handhaven van het gewicht na gewichtsverlies.


Zal Figu Active mij vullen of zijn snacks toegestaan?

Figu Active bevat alle voedingsstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft tijdens een caloriearm dieet. De zemelen in Figu Active zijn zeer rijk aan vezels en bevorderen een aangenaam vol gevoel. In principe zijn drie hoofdmaaltijden voldoende. Eenmaal per dag om de kloof tussen de maaltijden te overbruggen, wordt Fiber Boost met zijn hoge vezelgehalte aanbevolen. Maar de kruidenthee helpt je ook met een droge spreuk op weg naar je droomgewicht. Groenten en fruit moeten natuurlijk ook in uw dieet worden geïntegreerd, maar alleen tijdens de maaltijd en niet tussendoor. Wij raden rauwe groenten zoals wortelen, komkommers en paprika's aan. Vermijd, indien mogelijk, bananen en druiven bij het eten van fruit, omdat deze veel suiker bevatten.


Mag ik iets toevoegen aan de Figu Active soepen en shakes?

U kunt de Figu Active shakes en soepen zeker verfijnen: de shakes bijvoorbeeld met vers, diepgevroren of gepureerd fruit (belangrijk: ongezoet!), de soepen bijvoorbeeld met gestoomde, caloriearme groenten en verse kruiden - voor een nieuwe smaakbeleving elke dag. Let bij het toevoegen van fruit op laag-suikervariëteiten zoals bessen; let bij het toevoegen van groenten op laag-calorierassen zoals broccoli.


Hoeveel moet ik drinken en welke dranken moet ik verkiezen?

De Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V. (Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V.) beveelt aan om ongeveer 1,5 liter water of ongezoete thee per dag te drinken. Vooral tijdens een dieet is de behoefte aan vocht zelfs hoger dan normaal. Mineraalwater en ongezoete thee, zoals de kruidenthee, bevatten geen calorieën. Het drinken van thee stimuleert de stofwisseling in het lichaam en uw lichaam moet voortdurend werken. Om er zeker van te zijn dat u voldoende vocht drinkt, raden wij u aan om u aan een bepaald tijdschema te houden. Maak er een gewoonte van om volgens een schema te drinken - dagelijks.


Kunnen zwangere vrouwen/borstvoedende vrouwen/kinderen Figu Active gebruiken?

In principe zouden de bovengenoemde groepen mensen geen gewichtsverminderend dieet moeten volgen. U moet met uw arts bespreken of het mogelijk is om een maaltijd af en toe te vervangen door Figu Active.


Kan ik Figu Active ook gebruiken bij lactose-intolerantie?

Al onze soepen en shakes zijn lactosevrij. Feit is dat de shakes gemengd met lactosevrije melk zeer goed verdragen worden, zelfs door mensen die lactose-intolerant zijn.

De staven bevatten lactose en mogen daarom niet of slechts in beperkte mate door de getroffen personen worden geconsumeerd.


Is dit dieet een hyperproteïnedieet?

Nee. Hypereiwitdranken behoren tot een andere productgroep en hebben een andere samenstelling met een zeer hoog eiwitaandeel. Dergelijke producten worden vaak aangeboden in fitnesscentra, omdat ze bedoeld zijn om klanten te helpen meer spieren te krijgen.

De formuleringen van onze Figu Active Shakes, soepen, vlokken en repen zijn gebaseerd op strenge wettelijke eisen. Voor gewichtsreducerende voedingsproducten wordt onder andere bepaald welke voedingsstoffen op welke niveaus aanwezig moeten zijn. Dit is gebaseerd op de theoretische behoeften van een gezond, normaal gesproken zwaarwichtig persoon.


Hoe lang kan ik individuele maaltijden vervangen door Figu Active?

Omdat Figu Active shakes, soepen, vlokken of repen het lichaam van alle benodigde voedingsstoffen voorzien, kunt u van de producten genieten tot het gewenste persoonlijke gewicht is bereikt. Zelfs na het afvallen kunt u af en toe een maaltijd vervangen door een Figu Active Shake of een Figu Active Soup. Dit is bijvoorbeeld zinvol als je op het punt staat om het te vieren of als je net de draad van het leven hebt overgeslagen.


Sinds ik op dieet ben, heb ik soms hoofdpijn. Waarom is dat?

Uit ervaring weten we dat mensen die op dieet gaan soms te weinig drinken. De Duitse Voedingsvereniging beveelt minimaal 1,5 liter per dag aan. Als je alleen maar hoofdpijn hebt gehad sinds het gebruik van Figu Active producten, kan het een verband hebben. Als de hoofdpijn niet verdwijnt wanneer u meer drinkt, kunt u het beste contact opnemen met een arts.

Inhoud
Inhoud 450 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Figu Active Shake - Tropical Summer

 • Productcode: 81131
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Vervangt een volledige maaltijd met slechts 217 Kcal per portie.
 • Een romige, heerlijke shake in mango lassi smaak.
 • Met een hoog vezelgehalte uit psylliumschillen en hoogwaardig wei-eiwit voor spieropbouw1
 • Met een evenwichtige mix van vitaminen en mineralen
 • Met natuurlijke aroma's
 • Laag in lactose* en glutenvrij

  €43,49


 • Vergelijkbare producten

  Body Mission 28 dagen set

  Body Mission 28 dagen set

  €283,49

  Body Mission 28 dagen set

  LR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen SetGewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Ve..

  €283,49