• Figu Active Shake - Creamy Chocolate

Een romige shake voor alle chocoladeliefhebbers


Wil je met plezier de overtollige kilo's kwijt? Vanaf nu zijn er geen excuses meer, want we zoeten je dieet. De romige Figu Active Shake Creamy Chocolate is de heerlijke maaltijdvervanger voor iedereen die een zoetekauw heeft en houdt van de smaak van chocolade.


Deze shake voor alle chocoladeliefhebbers vervangt een maaltijd en zorgt voor een evenwichtige mix van vitaminen en mineralen. Vlaszaad en psylliumschillen geven met hun hoge vezelgehalte een lang gevoel van verzadiging. Bovendien ondersteunt het hoge eiwitgehalte u bij de opbouw van uw spieren1.


En zo werkt het: Eenvoudig en snel één of twee maaltijden per dag vervangen door de Figu Active Shake Creamy Chocolate - voor het ontbijt, de lunch of het diner2. Heeft u behoefte aan afwisseling tijdens uw dieet? Geen probleem! Probeer onze andere heerlijke shakes: Figu Active Latte Macchiato, Figu Active Shake Vanille Flavor of Figu Active Shake Strawberry Banana Flavor. Hier is voor elk wat wils.


Kent u onze LR LIFETAKT Body Mission al? Een allround zorgeloos programma dat u 28 dagen lang stap voor stap begeleidt op weg naar het gewenste gewicht. Begin nu met je persoonlijke Lichaamsmissie.


 1. Eiwitten dragen bij aan het behoud van de spiermassa. Eiwitten dragen bij aan een toename van de spiermassa.
 2. Het vervangen van een van de dagelijkse maaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger helpt om het gewicht na gewichtsverlies op peil te houden. Het vervangen van twee van de dagelijkse maaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks één of twee maaltijden worden vervangen.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie


Brennwert 1462 kj/348 kcal - 962 kJ/ 229 kcal -
Fett 9,1 g - 6,7 g -
- davon gesättigte Fettsäuren 2,7 g - 3,5 g -
- davon einfach ungesättigte Fettsäuren 2,0 g - 1,6 g -
- davon mehrfach ungesättigte Fettsäuren 4,3 g - 1,5 g -
Kohlenhydrate 35 g - 23 g -
- davon Zucker 4,5 g - 13 g -
Ballaststoffe 10 g - 3,4 g -
Eiweiß 32 g - 19 g -
Salz 0,98 g - 0,61 g -
Vitamin A (RE) 788 µg 99 % 287 µg 36 %
Vitamin D 4,9 µg 98 % 1,6 µg 32 %
Vitamin E (α - ΤΕ) 12 mg 103 % 4,0 mg 33 %
Vitamin K 92 µg 123 % 29 µg 39 %
Vitamin C 132 mg 165 % 46 mg 58%
Thiamin 1,1 mg 100 % 0,45 mg 41 %
Riboflavin 1,7 mg 121% 0,98 mg 70 %
Niacin (NE) 16 mg 105 % 5,6 mg 35 %
Vitamin B6 1,5 mg 107 % 0,6 mg 43 %
Folsäure 289 µg 145 % 112 µg 56 %
Vitamin B12 4,2 µg 168 % 2,4 µg 96 %
Biotin 55 µg 112 % 27 µg 56 %
Pantothensäure 6,3 mg 105 % 2,9 mg 48 %
Kalium 1071 mg 54 % 730 mg 37 %
Calcium 666 mg 83 % 508 mg 64 %
Phosphor 649 mg 93 % 435 mg 62 %
Magnesium 318 mg 85 % 131 mg 35 %
Eisen 14,4 mg 103 % 4,7 mg 34 %
Zink 6,9 mg 69 % 3,3 mg 33 %
Kupfer 1,1 mg 110 % 0,37 mg 37 %
Mangan 2,1 mg 105 % 0,68 mg 34 %
Selen 32 µg 59% 17µg 33 %
Jod 70 µg 47 % 51,6 µg 34 %
Natrium 391 mg *** 242 mg ***
Linolsäure 3,6 g *** 1,2 g ***


Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Roer 3 eetlepels (28 g poeder) door 250 ml vetarme, lactosevrije melk (1,5% vet). Gebruik minstens een 300 ml glas. Wij bevelen ook de bereiding in de LR Shaker aan. Na een korte zwelling roeren en consumeren als vervanging voor uw ontbijt, lunch of diner. Verbruiken onmiddellijk na de bereiding.


Tip: U wilt nog meer calorieën besparen? Vervang de melk gewoon door water.


Zorg ervoor dat u genoeg drinkt als onderdeel van een caloriearm dieet. U dient 2-3 liter calorievrije vloeistof per dag te drinken, bij voorkeur mineraalwater of ongezoete thee. Het product voldoet alleen aan het beoogde doel in het kader van een caloriearm dieet. Zorg voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Andere voedingsmiddelen moeten deel uitmaken van dit dieet. De maaltijd bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden. Sporen van kippenei-eiwit kunnen niet worden uitgesloten. De shake bevat van nature suiker. De bereide maaltijd bevat suiker uit lactosevrije melk. De bereidingsinstructies moeten worden opgevolgd. Aangezien deze shake een natuurproduct is, kan het zaden, stenen en schelpen bevatten.


Schud het blikje voor gebruik. Het vulvolume is technisch beperkt. Bewaar op een koele en droge plaats, consumeer snel na opening.


Handig om weten

Belangrijk tijdens uw dieet met Figu Active als maaltijdvervanger zijn natuurlijk ook de andere maaltijden die u eet. Deze moeten ook evenwichtig zijn, d.w.z. een gezonde mix van koolhydraten, eiwitten en vetten.


Een kleine tip: bouw voort op voedsel dat je al lang tevreden stelt, of alternatieven met weinig calorieën! Gebruik bijvoorbeeld volkoren in plaats van wit brood en fruit in plaats van chocolade.


Voor nog meer variatie, variëren de Figu Active producten! Probeer andere Figu Active Shakes, probeer Figu Active Soepen, Figu Active Flakes of vervang een maaltijd door een Figu Active Bar.

Sporen van eiwit kunnen niet worden uitgesloten.


FAQ

Wat is Figu Active?

Figu Active is een reeks producten die ontworpen zijn om u te helpen uw gewicht duurzaam en gezond te beheren. Figu Active bestaat uit shakes, vlokken, soepen en repen. Maaltijdvervangende producten vervangen precies één volledige maaltijd en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, sporenelementen, etc., die het lichaam nodig heeft. Ze bevatten echter beduidend minder calorieën dan een normale maaltijd. De maaltijdvervangende producten worden aangevuld met producten die de gewichtsbeheersing gemakkelijker en succesvoller maken. De kruiden Fasten Tea, Aloë Vera Drinking Gel Peach Flavor en Fiber Boost kunnen hier ondersteuning bieden.


Welke en hoeveel maaltijden vervang ik door Figu Active? 1,2

De mogelijkheden zijn legio. Figu Active producten kunnen alle drie de maaltijden per dag en slechts één van de drie maaltijden vervangen. Wij raden aan om één van de drie maaltijden per dag te vervangen door Figu Active voor gerichte gewichtscontrole en twee van de drie maaltijden per dag voor gewichtsvermindering en één keer per dag een evenwichtige, vetarme derde maaltijd te nemen. Welke maaltijden worden vervangen is aan jou. Eén optie: een Figu Active Shake voor het ontbijt, een uitgebalanceerde, magere maaltijd (bijv. vis, groenten en salade) voor de lunch en een heerlijke Figu Active soep voor het diner. Zorg ervoor dat je altijd ontbijt hebt. Een ontbijt stimuleert de stofwisseling en voorkomt dat het lichaam overschakelt naar de energiebesparende modus. Als je hebt ontbeten, heb je geen honger voor de lunch. Een uitgebalanceerd ontbijt kan ook de Figu Active Shakes of Flakes zijn.

Wanneer het gewenste gewicht is bereikt tijdens de gewichtsvermindering, kunt u langzaam terugkeren naar een dieet zonder Figu Active. Zo kunnen bijvoorbeeld één Figu Active maaltijd en twee normale maaltijden als overgang worden genomen. Dit model kan ook worden gebruikt voor gewichtscontrole op lange termijn.


 1. Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.
 2. Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger helpt bij het handhaven van het gewicht na gewichtsverlies.


Zal Figu Active mij vullen of zijn snacks toegestaan?

Figu Active bevat alle voedingsstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft tijdens een caloriearm dieet. De zemelen in Figu Active zijn zeer rijk aan vezels en bevorderen een aangenaam vol gevoel. In principe zijn drie hoofdmaaltijden voldoende. Eenmaal per dag om de kloof tussen de maaltijden te overbruggen, wordt Fiber Boost met zijn hoge vezelgehalte aanbevolen. Maar de kruidenthee helpt je ook met een droge spreuk op weg naar je droomgewicht. Groenten en fruit moeten natuurlijk ook in uw dieet worden geïntegreerd, maar alleen tijdens de maaltijd en niet tussendoor. Wij raden rauwe groenten zoals wortelen, komkommers en paprika's aan. Vermijd, indien mogelijk, bananen en druiven bij het eten van fruit, omdat deze veel suiker bevatten.


Mag ik iets toevoegen aan de Figu Active soepen en shakes?

U kunt de Figu Active shakes en soepen zeker verfijnen: de shakes bijvoorbeeld met vers, diepgevroren of gepureerd fruit (belangrijk: ongezoet!), de soepen bijvoorbeeld met gestoomde, caloriearme groenten en verse kruiden - voor een nieuwe smaakbeleving elke dag. Let bij het toevoegen van fruit op laag-suikervariëteiten zoals bessen; let bij het toevoegen van groenten op laag-calorierassen zoals broccoli.


Hoeveel moet ik drinken en welke dranken moet ik verkiezen?

De Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V. (Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V.) beveelt aan om ongeveer 1,5 liter water of ongezoete thee per dag te drinken. Vooral tijdens een dieet is de behoefte aan vocht zelfs hoger dan normaal. Mineraalwater en ongezoete thee, zoals de kruidenthee, bevatten geen calorieën. Het drinken van thee stimuleert de stofwisseling in het lichaam en uw lichaam moet voortdurend werken. Om er zeker van te zijn dat u voldoende vocht drinkt, raden wij u aan om u aan een bepaald tijdschema te houden. Maak er een gewoonte van om volgens een schema te drinken - dagelijks.


Kunnen zwangere vrouwen/borstvoedende vrouwen/kinderen Figu Active gebruiken?

In principe zouden de bovengenoemde groepen mensen geen gewichtsverminderend dieet moeten volgen. U moet met uw arts bespreken of het mogelijk is om een maaltijd af en toe te vervangen door Figu Active.


Kan ik Figu Active ook gebruiken bij lactose-intolerantie?

Al onze soepen en shakes zijn lactosevrij. Feit is dat de shakes gemengd met lactosevrije melk zeer goed verdragen worden, zelfs door mensen die lactose-intolerant zijn.

De staven bevatten lactose en mogen daarom niet of slechts in beperkte mate door de getroffen personen worden geconsumeerd.


Is dit dieet een hyperproteïnedieet?

Nee. Hypereiwitdranken behoren tot een andere productgroep en hebben een andere samenstelling met een zeer hoog eiwitaandeel. Dergelijke producten worden vaak aangeboden in fitnesscentra, omdat ze bedoeld zijn om klanten te helpen meer spieren te krijgen.

De formuleringen van onze Figu Active Shakes, soepen, vlokken en repen zijn gebaseerd op strenge wettelijke eisen. Voor gewichtsreducerende voedingsproducten wordt onder andere bepaald welke voedingsstoffen op welke niveaus aanwezig moeten zijn. Dit is gebaseerd op de theoretische behoeften van een gezond, normaal gesproken zwaarwichtig persoon.

Inhoud
Inhoud 512 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Figu Active Shake - Creamy Chocolate

 • Productcode: 81130
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Gepoederde drank Creamy Chocolate smaak. Voor gebruik als maaltijdvervanger voor gewichtscontrole diëten. Met suikers en zoetstoffen.
 • Vervangt een volledige maaltijd met slechts 229 Kcal per portie.
 • Een romige heerlijke shake in chocoladesmaak
 • Met een hoog vezelgehalte van vlaszaad en psylliumschillen en een hoog eiwitgehalte voor spieropbouw1
 • Met een evenwichtige mix van vitaminen en mineralen
 • Lactose- en glutenvrij

  €43,49


 • Vergelijkbare producten

  Body Mission 28 dagen set

  Body Mission 28 dagen set

  €283,49

  Body Mission 28 dagen set

  LR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen SetGewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Ve..

  €283,49