• Body Mission 3 Maandset

Gewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission!

Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Veel gewichtsverliesconcepten zijn ingewikkeld of moeilijk bij te houden. De LR LIFETAKT Body Mission is anders! Het eenvoudige programma neemt u bij de hand en leidt u direct op weg naar het gewenste gewicht. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete smaak te kiezen uit de heerlijke shakes, soepen, en vlokken.


De Body Mission is gebaseerd op 3 pijlers:


Voeding: het is hier nooit saai! De gevarieerde variëteiten en smaken van Figu Active en de grote keuze aan online recepten motiveren u om door te zetten. Bovendien leveren de Figu Active producten alle belangrijke voedingsstoffen.

Handige dieet metgezellen: Protein drink, ProBalance, Herbal Fasting Tea en een gratis LR Shaker. Met deze producten wordt de weg naar het gewenste figuur nog gemakkelijker. Ze ondersteunen uw plan met waardevolle mineralen, hoogwaardige eiwitten en caloriearme vloeistoffen.


Oefening: Om nog sneller zichtbaar succes te behalen, ondersteunen wij u met effectieve sportoefeningen voor elke moeilijkheidsgraad!


Motivatie: De Body Mission is uw persoonlijke coach voor gewichtsverlies. Hier krijgt u sterke ondersteuning door middel van het bijhouden van het gewicht en motiverende e-mails. Daarnaast zal uw online community u motiveren met tips en ervaringen van andere deelnemers aan Body Mission.


Geweldige extra's: Wij begeleiden u met gedetailleerde informatie en nuttige tips voor het dagelijkse dieet. De online afslankcoach motiveert u elke dag en ondersteunt u met recepten en succesverhalen!


* Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanging draagt bij aan gewichtsverlies.


Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Body Mission 3 Maandset

  • Productcode: 80535
  • Beschikbaar: Op voorraad

€764,99


Beschikbare opties


Vergelijkbare producten

Body Mission 28 dagen set

Body Mission 28 dagen set

€283,49

Body Mission 28 dagen set

LR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen SetGewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Ve..

€283,49

Body Mission 28 Dagen Flex Set

Body Mission 28 Dagen Flex Set

€283,49

Body Mission 28 Dagen Flex Set

Eenvoudig en individueel gewichtsverlies met de flexibele 28 dagen durende Body Mission*.Met de 28 dagen Flex Set kiest u welke Figu Active producten ..

€283,49

Body Mission 28 Dagen Extension Set

Body Mission 28 Dagen Extension Set

€259,99

Body Mission 28 Dagen Extension Set

Blijf op de hoogte - met de Body Mission uitbreidingsset 28 dagen!Heb je de Body Mission geprobeerd en wil je nog meer bereiken? Ga gewoon door - met ..

€259,99