• Body Mission 28 dagen set

LR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen Set

Gewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Veel gewichtsverliesconcepten zijn ingewikkeld of moeilijk bij te houden. De LR LIFETAKT Body Mission is anders! Het eenvoudige programma neemt u bij de hand en leidt u direct op weg naar het gewenste gewicht. Met de Body Mission 28 dagen set komen de Figu Active producten precies 28 dagen naar u toe. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete smaak te kiezen uit de heerlijke shakes, soepen, vlokken en repen.

De Body Mission is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Voeding: het is hier nooit saai! De gevarieerde variëteiten en smaken van Figu Active en de grote keuze aan online recepten motiveren u om door te zetten. Bovendien leveren de Figu Active producten alle belangrijke voedingsstoffen. Handige dieet metgezellen: Protein Power, ProBalance, Herbal Fasting Tea en een gratis LR Shaker. Met deze producten wordt de weg naar het gewenste figuur nog gemakkelijker. Ze ondersteunen uw plan met waardevolle mineralen, hoogwaardige eiwitten en caloriearme vloeistoffen.
  • Oefening: Om nog sneller zichtbaar succes te behalen, ondersteunen wij u met effectieve sportoefeningen voor elke moeilijkheidsgraad!
  • Motivatie: De Body Mission is uw persoonlijke coach voor gewichtsverlies. Hier krijgt u sterke ondersteuning door middel van het bijhouden van het gewicht en motiverende e-mails. Daarnaast zal uw online community u motiveren met tips en ervaringen van andere deelnemers aan Body Mission.

Geweldige extra's: Wij begeleiden u met gedetailleerde informatie en nuttige tips voor het dagelijkse dieet. De online afslankcoach motiveert u elke dag en ondersteunt u met recepten en succesverhalen!


* Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanging draagt bij aan gewichtsverlies.

Toepassing

Kies gewoon je smaak, begin je Body Mission en voel je goed! Kies uw favorieten uit het gevarieerde Figu Active assortiment en ga aan de slag!

Vervang twee maaltijden per dag door één Figu Active maaltijdvervanger per dag. Een portie Figu Active Shake, soep, vlokken of bar vervangt een volledige maaltijd.*

Tussen de hoofdmaaltijden door ondersteunt u de dieetgenoten: De kruidenthee is geschikt als caloriearme vloeistof, ProBalance in en geniet u het beste van de eiwitrijke drank tussen het eten en het slapengaan.



*Gebaseerd op één van de drie gemiddelde maaltijden per dag met een energie-inname van 2.000 kcal per dag.

Handig om weten

De Online Gewichtsverlies Coach

Hiermee krijgt u uw exclusieve toegang tot de Online Weight Loss Coach, een webportaal dat uw vooruitgang documenteert en u elke dag weer motiveert. De Online Weight Loss Coach begeleidt u op weg naar het gewenste gewicht. Hij staat altijd en overal voor u klaar, bijvoorbeeld op uw smartphone! Volg uw gewichtsontwikkeling, stel uw persoonlijke voedingsplan samen, ontdek gezonde recepten en succesverhalen of deel uw eigen successen! Dit maakt het verliezen van gewicht leuk!

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Body Mission 28 dagen set

  • Productcode: 80434
  • Beschikbaar: Op voorraad

€283,49


Beschikbare opties