• Body Mission 28 Dagen Flex Set

Eenvoudig en individueel gewichtsverlies met de flexibele 28 dagen durende Body Mission*.


Met de 28 dagen Flex Set kiest u welke Figu Active producten u de komende 28 dagen wilt hebben: Kies uit een verscheidenheid aan romige shakes, stevige soepen en lekkere repen of krokante vlokken. Daarnaast krijgt u de handige begeleiders in de set: Protein Power, Pro Balance, kruidenthee en een gratis LR Shaker.


De Body Mission is uw start voor een nieuw lichaamsgevoel! Het holistische programma neemt je bij de hand en begeleidt je op weg - naar je doel!


De Body Mission is gebaseerd op 3 pijlers:


Voeding: Het wordt hier nooit saai! De gevarieerde variëteiten en smaken van Figu Active en de grote keuze aan online recepten motiveren u om de koers te blijven varen. De Figu Active producten leveren ook alle belangrijke voedingsstoffen.


Behulpzame dieetgenoten: Protein Power, Pro Balance, Kruidenvaste thee en een gratis LR Shaker. Met deze producten wordt de weg naar het gewenste cijfer nog gemakkelijker. Zij ondersteunen uw project met waardevolle mineralen, hoogwaardige eiwitten en caloriearme vloeistoffen.


Oefening: Om nog sneller zichtbare resultaten te bereiken, ondersteunen wij u met effectieve sportoefeningen voor alle moeilijkheidsgraden!

Motivatie: De Body Mission is uw persoonlijke coach voor gewichtsverlies. Hier krijgt u sterke ondersteuning door middel van gewichtsopvolging en motivatiemails. Daarnaast motiveert uw online community u met tips en ervaringen van andere deelnemers aan Body Mission.


Leuke extra's: Wij begeleiden u met gedetailleerde informatie en nuttige tips voor uw dagelijkse voeding. De online afslankcoach motiveert je elke dag en voorziet je van recepten en succesverhalen!


* Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.

Toepassing

Kies gewoon je smaak, begin je Body Mission en voel je goed! Kies uw favorieten uit het gevarieerde Figu Active assortiment en ga aan de slag!


Vervang twee maaltijden per dag door één Figu Active maaltijdvervangend product per dag * Een portie Figu Active Shake, soep, vlokken of reep vervangt een volledige maaltijd * Een portie Figu Active Shake, soep, vlokken of reep vervangt een volledige maaltijd **


Tussen de maaltijden door ondersteunt u de dieetgenoten: De kruidenthee is geschikt als caloriearme hydratatie voor tussen de maaltijden door, van Pro Balance neemt u 3 x 4 tabletten per dag en eiwitrijke drank drinkt u het beste tussen het eten en het slapengaan. Probeer ook elke dag beweging in je dagelijkse routine op te nemen!


Belangrijk: Als u de Body Mission gedurende 28 dagen wilt uitvoeren, zorg er dan voor dat uw set voldoende porties bevat voor 28 dagen. Om twee maaltijden per dag te vervangen door Figu Active producten, heeft u producten nodig met in totaal 56 porties. Dat is het aantal porties dat elk Figu Active product bevat:


 • Shakes: 16 porties
 • Soepen: 8 porties
 • Vlokken: 12 porties
 • Bar: 6 porties


U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dergelijke samenstelling: 2 x vlokken (= 24 porties), 2 x shakes (= 32 porties) = 56 porties in totaal.


* Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.


**Op basis van één van de drie gemiddelde maaltijden per dag met een energie-inname van 2000 kcal per dag.


Minimale houdbaarheid tot het einde: zie onderkant


Handig om weten

Uw persoonlijke coach


In elk invoerprogramma van de Body Mission staat een individuele code. Het geeft u exclusieve toegang tot uw persoonlijke afslancoach, een webportaal dat uw vooruitgang documenteert en u elke dag motiveert.


Uw persoonlijke afslankbegeleider begeleidt u op weg naar uw gewenste gewicht. Hij is er altijd en overal voor u, bijvoorbeeld op uw smartphone! Volg uw gewichtsverloop, stel uw persoonlijke voedingsplan samen, ontdek gezonde recepten en tips en ervaringen van andere deelnemers aan de Body Mission. Zo is afvallen leuk!

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Body Mission 28 Dagen Flex Set

 • Productcode: 80435
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Individueel combineerbaar programma voor gewichtsverlies
 • Begeleidt u met flexibele afwisseling en nuttige tips op weg naar uw gewenste gewicht*
 • Met lekkere Figu Active-maaltijden naar keuze en ideale aanvullende producten
 • Met persoonlijke online afslankcoach en tips van experts
 • Bevat ondersteunende dieetbegeleiders (Protein Power, Pro Balance, Kruidenthee, LR Shaker, incl. Doseringblikje)

  €283,49


  Beschikbare opties


 • Vergelijkbare producten

  Body Mission 28 dagen set

  Body Mission 28 dagen set

  €283,49

  Body Mission 28 dagen set

  LR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen SetGewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Ve..

  €283,49

  Body Mission 28 Dagen Extension Set

  Body Mission 28 Dagen Extension Set

  €259,99

  Body Mission 28 Dagen Extension Set

  Blijf op de hoogte - met de Body Mission uitbreidingsset 28 dagen!Heb je de Body Mission geprobeerd en wil je nog meer bereiken? Ga gewoon door - met ..

  €259,99

  Body Mission 3 Maandset

  Body Mission 3 Maandset

  €764,99

  Body Mission 3 Maandset

  Gewicht verliezen met de LR LIFETAKT Body Mission! Gewicht verliezen is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Veel gewichtsverliesconcepten zijn inge..

  €764,99