• Aloe Vera Sun Spray LSF 30

Aloe Vera Sun Spray LSF 30

Strand, zee en joie de vivre: de zomer is eindelijk in zicht! Nu is het tijd: Trek je zwembroek aan en ga naar de zon. Stop! Doe eerst wat zonnebrandcrème op, alsjeblieft! Bescherming tegen de zon is essentieel voor een gezonde, mooie huid - niet alleen tijdens de zomervakantie. Zelfs op bewolkte dagen dringen UV-stralen door het wolkendek heen en kunnen ze de huid beschadigen. De aloë vera sun milk spray met SPF 30 beschermt uw huid op betrouwbare wijze tegen zonnebrand en ondersteunt de regeneratie van de huid.

Met een gemiddelde zonnebescherming van SPF 30 beschermt de aloë vera zonnebrandcrème ideaal de licht voorgebruinde huid - van licht tot gebruind. 40 % aloë vera houdt de huid soepel en helpt haar haar eigen vochtbalans te verbeteren. Ananas staat bekend om zijn enzymen, mineralen en vitaminen die de regeneratie van de huid kunnen helpen ondersteunen.

Geniale bonus: de lotion kan zowel op de droge als op de natte huid worden aangebracht. Het wordt snel geabsorbeerd, glimt of plakt niet en laat geen witte resten achter o

Inhoud 150 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloe Vera Sun Spray LSF 30

  • Merk: LR ALOË VIA
  • Productcode: 23115
  • Beschikbaar: Op voorraad

€27,69