• Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer Bag

Laat het zomeravontuur beginnen! De temperaturen stijgen en of u nu naar verre landen vliegt of bijvoorbeeld op de fiets uw omgeving verkent - met de praktische cosmeticatas heeft u de perfecte drie verzorgingsmetgezellen aan boord. Niets staat uw vakantieavontuur in de weg. Laten we gaan!

Perfect voor je zomeravonturen.

Aloë Vera Sun Lotion SPF 30: Lotion voor de licht gebruinde huid met 40% aloë vera gel en biologisch ananasextract. Biedt licht gebruinde huidtypes de perfecte UVA- en UVB-bescherming, de perfecte start van een perfecte zomerdag.

Aloë Vera Quick Emergency Spray: Lichtgewicht spray voor het hele lichaam met 83 % aloë.

Vera gel, 12 traditionele kruidenessences en het bijenhars extract Propolis. Kalmeert en regenereert de huid wanneer het er tijdens de vakantie ruig aan toe gaat.

Aloë Vera Moisturising Gel Concentrate: Verfrissende gel voor de droge, geïrriteerde huid met een bijzonder hoog aloë vera-gehalte.

huid met een bijzonder hoog aloë vera gel gehalte van 90 %. Biedt intensief vocht, verkoelt en verfrist de huid na het zonnebaden.

Inhoud Aloë Vera Sun Lotion SPF 30 100 ml
Aloë Vera Quick Emergency Spray 150 ml
Aloë Vera Moisturising Gel Concentrate 100 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloe Vera Summer Bag

  • Merk: LR ALOË VIA
  • Productcode: 20835
  • Beschikbaar: Op voorraad

€43,89


Vergelijkbare producten

Aloë Vera - Emergency Spray

Aloë Vera - Emergency Spray

€26,60

Aloë Vera - Emergency Spray

Aloe Vera - Emergency SprayEen specialist met de kracht van Aloë Vera.Uw huid is gestresst en heeft een krachtige combinatie nodig? De LR ALOE VIA Alo..

€26,60

Aloë Vera - Concentrate

Aloë Vera - Concentrate

€19,59

Aloë Vera - Concentrate

Aloe Vera - ConcentrateDe LR ALOE VIA AloE VIA Aloë Vera Moisturizing Gel Concentraat met 90% pure Aloë Vera Leaf Gel koelt en geeft de huid een kalme..

€19,59

Aloe Vera Sun - lotion - SPF30

Aloe Vera Sun - lotion - SPF30

€22,89

Aloe Vera Sun - lotion - SPF30

Aloe Vera Sun - lotion - SPF30Betrouwbare bescherming tegen de zon met aloë veraBescherming tegen de zon is essentieel voor een langdurig gezonde, mo..

€22,89