• Aloë Vera Nutri-Repair Haircare Set

Aloë Vera Nutri-Repair Haircare Set 

Een briljante prestatie in een team. 

Wil je je sterk, zelfverzekerd en mooi voelen? Ontdek nu de nieuwe en professionele LR ALOE VIA Nutri-Repair haarverzorgingslijn voor gezond, zijdeachtig glanzend haar en zelfvertrouwen tot aan de punten. 

Of het nu lang of kort, licht of donker haar, licht of donker haar - als u gezond en mooi haar op de lange termijn wilt, moet u vertrouwen op de juiste haarverzorging. Het regelmatige gebruik van haarshampoo, conditioner en masker is de belangrijkste en meest voorkomende vorm van haarshampoo, -conditioner en -masker. In de LR ALOE VIA Nutri-Repair haarverzorgingslijn komen aloë vera gel en 7 natuurlijke oliën samen in een unieke combinatie.

De Aloë Vera Nutri-Repair Hair Shampoo bevat 45% Aloë Vera Gel en 45% Organic Bamboo Extract. Het reinigt op milde wijze, versterkt het haar van buitenaf en voorziet het haar en de hoofdhuid van vocht.

De Aloë Vera Nutri-Repair Hair Conditioner met 15 % Aloë Vera Gel en Nutri Oil Repair Complex van 7 oliën voedt en herstelt het haar van binnenuit zonder het te verzwaren. Bovendien wordt het haaroppervlak gladgestreken en verzegeld.

Het Aloë Vera Nutri-Repair Hair Mask met 7 natuurlijke oliën en 15% Aloë Vera gel voedt en herstelt het haar in de diepte en vult poreuze plekken. Bovendien geeft het de haarstabiliteit terug en beschermt het het haar tegen haarbreuk op de lange termijn.

Toepassing

Gebruik bij voorkeur altijd shampoo en conditioner bij elke haarwasbeurt. Breng een hoeveelheid shampoo ter grootte van een walnoot aan op nat haar, masseer het haar zachtjes in en spoel het grondig uit. Breng vervolgens een hoeveelheid conditioner ter grootte van een walnoot zachtjes aan op nat haar en werk in lengten en punten. Laat 2 à 3 minuten inwerken en spoel af. Vervang de conditioner 1-2 keer per week door het Deep Repair Mask. De Aloë Vera Nutri-Repair Leave-In kuur is de perfecte aanvulling voor bescherming tegen hitte en vocht tussendoor.

Handig om weten

Studie:
 • Zijdezachte gladheid: tot 3 x gemakkelijker doorkambaar*.
 • Gezonde glans: meer dan 90 % minder haarbreuk*.
 • Vitaliserende geur: 95 % van de testpersonen houdt van de geur**.
 • * met gecombineerd gebruik van shampoo, conditioner en masker. Bevestigd door biofysische tests van de natte kamkracht en het antihaarbreuk effect in vergelijking met een neutrale shampoo, uitgevoerd door proDERM in januari 2018.

  ** Gebruikersonderzoek met 40 proefpersonen uitgevoerd door Dermatest in december 2017

  Inhoud Aloe vera - nutri-repair hittebeschermende spray 150 ml
  Aloe Vera - Nutri-Repair conditioner 200 ml
  Aloe Vera - Nutri-Repair shampoo 200 ml

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!


  Aloë Vera Nutri-Repair Haircare Set


 • Nutri-Repair Shampoo voor haar
 • Nutri Repair conditioner
 • Gratis: Nutri Repair Leave-in Treatment

  €36,49
  €55,50


 • Vergelijkbare producten

  Aloe Vera - Nutri-Repair shampoo

  Aloe Vera - Nutri-Repair shampoo

  €13,89

  Aloe Vera - Nutri-Repair shampoo

  Aloe Vera - Nutri-Repair shampooMooi en versterkt haar - tot aan de punten toeWie droomt er niet van zijdezacht en gezond glanzend haar tot aan de top..

  €13,89

  Aloe Vera - Nutri-Repair conditioner

  Aloe Vera - Nutri-Repair conditioner

  €15,98

  Aloe Vera - Nutri-Repair conditioner

  Aloe Vera - Nutri-Repair conditionerTot ziens, strohaar, hallo souplesse!Na de shampoo komt de conditioner - heel duidelijk! De Aloë Vera Nutri-Repai..

  €15,98

  Aloe vera - nutri-repair hittebeschermende spray

  Aloe vera - nutri-repair hittebeschermende spray

  €15,98

  Aloe vera - nutri-repair hittebeschermende spray

  Aloe vera - nutri-repair hittebeschermende sprayStuur je haar naar de kuurAls je haar 's morgens snel naar de badkamer moet, is een leave-in kuur de ..

  €15,98