• Anti-Age System Restucturing Kit

Anti-Age System Restucturing Kit   


Een mijlpaal op gebied van huidverouderingsverschijnselen   

Met de ZEITGARD 2 heeft LR binnen zijn Anti-Age Management een nieuwe mijlpaal op het gebied van cosmetische huidverzorging bereikt. Door de combinatie van apparatieve en handmatige cosmetica krijgt de belofte ‘ZEITGARD, for timeless beauty’ een geheel nieuwe dimensie. Deze combinatie concentreert zich op het huideigen stofwisselingsproces, dat door gebruik van het Anti-Ageapparaat maximaal geprikkeld en bevorderd kan worden.   

Op basis van fysiologische processen   

Vanwege individuele factoren (zoals slaapgebrek, nicotine, stress, slechte voeding, zonlicht, enz.) evenals het natuurlijke verouderingsproces krijgt men rimpels en moet daarom onomkeerbaar afscheid nemen van de gladde, stevige huid. De nieuwe ZEITGARD 2 biedt een oplossing, want: Terwijl bij het handmatig opbrengen van verschillende Anti-Age-producten uitsluitend de bovenste huidlaag (epidermis) wordt bereikt, kunnen nu door de innovatieve combinatie van verzorgende en aanvullende producten en apparatieve verzorging (het apparaat) ook de diepere huidlagen worden bereikt. Want voor de opbouw van een jonger uitziende huid is het noodzakelijk ook de diepere lagen te behandelen en verzorgen, vooral de dermis die het centrum voor collageen en elastine vormt. Collageen en elastine zijn huideigen stoffen die de huid elasticiteit en stevigheid verlenen.   

De ZEITGARD 2 is een innovatief en nieuw product van de apparatieve cosmetica voor een optimale huidverzorging. Het maakt een intensievere en diepere behandeling van de huid mogelijk. De ZEITGARD 2 heeft als centraal onderdeel een roestvrijstalen applicatie die op basis van zijn innovatieve technologie zeer geschikt is voor de verzorging van de ouder wordende huid. De innovatie hierbij bestaat uit de combinatie van thermische en vibratietechnologie. Door een druk op de knop kan de roestvrijstalen kop tot 42 gaden warm of tot 5 graden koel worden ingesteld. Daarnaast zorgt de vibratieoptie voor een activering van de huid.   

NATUURLIJK INNOVATIEF WERKINGSPRINCIPE

De ZEITGARD 2 maakt gebruik van een combinatie van thermische (warm-koud-technologie) en vibratietechnologie. Dat zijn twee reeds bekende procedés en technieken uit de dermatologie die zich richten op de processen en aanpassingsreacties van de eigen huid. En dat is precies waar ZEITGARD 2 wordt ingezet. Door het alternerende effect van de warmte- en koudetechnologie van het apparaat, wordt de circulatie (microcirculatie) in de huid gestimuleerd. Op deze manier bereiken de anti-ageproducten de diepere huidlagen. Daar kunnen ze hun regenererende, opbouwende en herstellende eigenschappen volledig uitvoeren. De extra vibratie ondersteunt optimaal het transport van de actieve ingrediënten in de huid. De afwisselend warme en koude applicatie bevordert de toevoer van  voedingsstoffen naar de huid via de bloedcapillairen met behulp van de eigen regeneratiesubstanties van het lichaam. Tegelijkertijd worden verontreinigende stoffen uit de huid verwijderd.   

ZEITGARD 2   
€259,99   

Eye Serum   
€83,99   

Restucturing Cream-Gel   
€73,49   

ZEITGARD reisetui   
gratis   

Totaal eenheidsprijzen
€417,47


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Anti-Age System Restucturing Kit

  • Model: 71007
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €334,99

  • Incl. BTW

Gerelateerde producten

Anti-Age System Eye Serum

Anti-Age System Eye Serum

Anti-Age System Eye Serum   Geschikt voor elk huidtype; zowel mannen als vrouwen kunnen he..

€83,99 Excl. BTW: €69,41

Anti-Age System Restructuring Cream-Gel

Anti-Age System Restructuring Cream-Gel

Anti-Age System Restructuring Cream-Gel   Voor de rijpere huid. Zowel geschikt voor mannen..

€73,49 Excl. BTW: €60,74