• Fiber Boost

Fiber Boost


Fiber Boost drankpoeder - het vezelrijke voedingssupplement voor het figuurbewuste.

In het hectische dagelijkse leven met onevenwichtige voeding worden vaak te weinig voedingsvezels opgenomen*. Fiber Boost ondersteunt het lichaam met zijn hoge vezelgehalte uit 3 verschillende vezelbronnen en smaakt heerlijk.

Iedereen weet het: het ontbijt of de lunch was nog maar een paar uur geleden en onze maag roept weer - maar het is nog een paar uur tot de volgende maaltijd. We reiken snel naar calorierijke snacks. Van nu af aan kunt u beter Fiber Boost, het caloriearme, vezelrijke voedingssupplement, nemen.

Fiber Boost helpt niet alleen bij die eerste hongersnood. Het voorziet ons ook van vezels en levert het lichaam ook het belangrijke sporenelement chroom voor een gereguleerd nutriëntenmetabolisme1 en een stabielere bloedsuikerspiegel2.

De natuurlijke plantaardige stof stevia zorgt voor een zoete smaak - zonder extra suiker en extra calorieën.


1 Chroom draagt bij aan het normale metabolisme van macronutriënten.
2 Chroom draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

*69 procent van de mannen en 75 procent van de vrouwen bereiken niet de DGE-richtlijn van 30 gram voedingsvezels per dag. 2008. Max Rubner Instituut, Federal Research Institute of Nutrition and Food.

Beschrijving: Neem éénmaal daags een bereide portie Fiber Boost. Het is aan te raden om het tussen twee maaltijden te nemen.

Bereiding: Roer twee afgestreken maatlepels (een maatlepel = ca. 3,5 g) in 200 ml vetarme, lactosevrije melk (1,5 % vet) of water voor onmiddellijke consumptie. Gebruik hiervoor minstens 300 ml glas. Hiervoor adviseren wij de voorbereiding in de LR Shaker.

Let op: Zorg ervoor dat je genoeg drinkt. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat samen met een gezonde levensstijl belangrijk is. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Gelieve goed gesloten, droog en op kamertemperatuur te houden. Sluit goed af na het openen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Fiber Boost

  • Model: 80630
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,99

  • Incl. BTW

Gerelateerde producten

Fiber Boost - Duopack

Fiber Boost - Duopack

Fiber Boost - DuopackFiber Boost drankpoeder - het vezelrijke voedingssupplement voor het figuurbewu..

€44,98 Excl. BTW: €41,27