• Figu Active Shake Creamy Chocolate

Figu Active Shake Creamy Chocolate


Een romige shake voor alle chocoladeliefhebbers

Wil je met plezier de overtollige kilo's kwijt? Vanaf nu zijn er geen excuses meer, want we zoeten je dieet. De romige Figu Active Shake Creamy Chocolate is de heerlijke maaltijdvervanger voor iedereen die een zoetekauw heeft en houdt van de smaak van chocolade.

Deze shake voor alle chocoladeliefhebbers vervangt een maaltijd en zorgt voor een evenwichtige mix van vitaminen en mineralen. Vlaszaad en psylliumschillen geven met hun hoge vezelgehalte een lang gevoel van verzadiging. Bovendien ondersteunt het hoge eiwitgehalte u bij de opbouw van uw spieren1.

En zo werkt het: Eenvoudig en snel één of twee maaltijden per dag vervangen door de Figu Active Shake Creamy Chocolate - voor het ontbijt, de lunch of het diner.2 Heeft u behoefte aan afwisseling tijdens uw dieet? Geen probleem! Probeer onze andere heerlijke shakes: Figu Active Latte Macchiato, Figu Active Shake Vanille Flavor of Figu Active Shake Strawberry Banana Flavor. Hier is voor elk wat wils.

Kent u onze LR LIFETAKT Body Mission al? Een allround zorgeloos programma dat u 28 dagen lang stap voor stap begeleidt op weg naar het gewenste gewicht. Begin nu met je persoonlijke Lichaamsmissie.

1 Eiwitten dragen bij aan het behoud van de spiermassa. Eiwitten dragen bij aan een toename van de spiermassa.
2 Het vervangen van een van de dagelijkse maaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger helpt om het gewicht na gewichtsverlies op peil te houden. Het vervangen van twee van de dagelijkse maaltijden in een caloriearm dieet door zo'n maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks één of twee maaltijden worden vervangen.


Gebruiksaanwijzing:

Roer 3 eetlepels (28 g poeder) door 250 ml vetarme, lactosevrije melk (1,5% vet). Gebruik minstens een 300 ml glas. Wij bevelen ook de bereiding in de LR Shaker aan. Na een korte zwelling roeren en consumeren als vervanging voor uw ontbijt, lunch of diner. Verbruiken onmiddellijk na de bereiding.

Tip: U wilt nog meer calorieën besparen? Vervang de melk gewoon door water.

Zorg ervoor dat u genoeg drinkt als onderdeel van een caloriearm dieet. U dient 2-3 liter calorievrije vloeistof per dag te drinken, bij voorkeur mineraalwater of ongezoete thee. Het product voldoet alleen aan het beoogde doel in het kader van een caloriearm dieet. Zorg voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Andere voedingsmiddelen moeten deel uitmaken van dit dieet. De maaltijd bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden. Sporen van kippenei-eiwit kunnen niet worden uitgesloten. De shake bevat van nature suiker. De bereide maaltijd bevat suiker uit lactosevrije melk. De bereidingsinstructies moeten worden opgevolgd. Aangezien deze shake een natuurproduct is, kan het zaden, stenen en schelpen bevatten.

Schud het blikje voor gebruik. Het vulvolume is technisch beperkt. Bewaar op een koele en droge plaats, consumeer snel na opening.

512 gram


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Figu Active Shake Creamy Chocolate

  • Merk: Figuactiv
  • Model: 81130
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39,99

  • Incl. BTW

Gerelateerde producten

Body mission 28 dagen set

Body mission 28 dagen set

Body mission 28 dagen setLR LIFETAKT Body Mission 28 Dagen SetGewicht verliezen met de LR LIFETAKT B..

€259,99 Excl. BTW: €238,52

Aanbieding 20%

Figuactiv 3er mix-set Figuactiv 3er mix-set

Figuactiv 3er mix-set Figuactiv 3er mix-set

Mix van 3:   Figu Active shakes, soep of vlokken?   Kies er 3 uit de volgende va..

€87,99 €109,99 Excl. BTW: €80,72