• LR ZEITGARD BLUE LIGHT DEFENDER

LR ZEITGARD BLUE LIGHT DEFENDER   


De klok rond voor het scherm? Blauw licht, van smartphones, tablets, laptops, tv of andere schermen, zorgt ervoor dat uw huid vroegtijdig verouderd. De blauwe lichtstralen dringen diep door in de onderste lagen van de huid, waardoor een groot aantal vrije radicalen ontstaat. Oxidatieve stress ontstaat, die de huid belast: tekenen van veroudering zoals rimpels en pigmentvlekken worden veel eerder zichtbaar. Dit effect wordt „digitaal ouder worden“ genoemd.   


LR heeft de ultieme oplossing tegen digitaal ouder worden! De actieve ingrediënten in de Blue Light Defender worden geactiveerd door het blauwe licht en beschermen uw huid actief en preventief tegen de negatieve effecten van blauw licht – en dit met een uniek drievoudig effect. Zo beschermt het slimme serum tegen huidveroudering en huidirritatie, vermindert het bestaande rimpels en zorgt het voor een jeugdige, stralende uitstraling.   

Je kan jezelf nu snel en effectief beschermen tegen de negatieve effecten van blauw licht: breng gewoon het slimme serum elke dag als basis aan onder je gebruikelijke gezichtsverzorging.   

30 ml   


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

LR ZEITGARD BLUE LIGHT DEFENDER

  • Model: 71060
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €54,99

  • Incl. BTW