• Aloë Vera Magic Bubble Mask

Aloë Vera Magic Bubble Mask   


Diepwerkend en diepreinigend Detox schuimmasker voor het gezicht    

  • Met moringa extract, gember extract, Aloë Vera gel en Bubble Booster   
  • Voorkomt dat vuile stoffen zich vestigen op de huid   
  • Hydrateert • De huid is fris en stralend mooi   

Detox - een belangrijk onderwerp ook voor de huid, en vooral als je kijkt naar de steeds toenemende milieuvervuiling, ook dringend noodzakelijk. Elke dag vallen duizenden schadelijke stoffen onze huid aan. Vuildeeltjes bedekken onze huid met een onzichtbare sluier en de huid vindt het steeds moeilijker om te ademen. Uitlaatgassen, fijn stof, UV-straling en elektrosmog veroorzaken oxidatieve stress en hebben dus een negatief effect op onze huid.      
Dit leidt onder andere tot een droge, vermoeide of zelfs onzuivere huid. Voortijdige huidveroudering en diepere rimpels zijn ook negatieve gevolgen. Detox is al lang een onmisbaar onderdeel van het voedingssegment, waar het ook de lifestyle-trend bij uitstek is. De golf loopt nu ook over in de cosmeticamarkt, en terecht.   
We hebben het ultieme schoonheidswapen tegen schadelijke stoffen en combineren detox en reiniging in de nieuwe innovatie van LR - het Aloë Vera Magic Bubble Mask. Een combinatie van verschillende zeer effectieve bouwstenen - de trendy detox-actieve ingrediënten moringa en gember, de vochtinbrengende aloë vera en een innovatieve zuurstofbooster - zijn uniek op de markt.   
De energiebouwstenen zijn het geheim van de magie en zorgen voor een intensieve reiniging en verzorging: Bubble Booster - verhoogt de zuurstoftoevoer en creëert kleine belletjes die het ontgiftende en hydraterende effect versterken. Door de effectieve kracht kunnen  onzuiverheden gemakkelijker worden verwijderd en kan het vocht dieper doordringen. Moringa-extract - het verwijdert de opgeloste vuildeeltjes van de huid en vormt een voorbijgaande beschermende film die verdere afzettingen voorkomt. Gember extract - komt van wilde gember uit Madagaskar. Het bestrijdt niet alleen vrije radicalen, maar de anti-oxidanten die het bevat voorkomen ook huidveroudering. Naast een diepe reiniging heeft het Aloë Vera Magic Bubble Mask ook een antiageing effect. Aloë Vera - met een aandeel van 30% zorgt het voor intensieve vochtinbrenging. De huid voelt zacht en glad aan.    
Het is een geweldige productbeleving met een korte inwerktijd, een super gemakkelijke en prettige applicatie en het bad blijft sprankelend schoon.   

Het Aloë Vera Magic Bubble Mask is 
een ervaring voor alle zintuigen met een beetje magie - zien, voelen en horen! Het borrelt - zodra de geltextuur uw huid raakt, verandert het in kleine belletjes die een dichte schuimlaag vormen. Het tintelt - de actieve bestanddelen doen hun werk en veroorzaken een aangenaam tintelend gevoel op je huid. Het knispert - een lichte knispering verraad je dat de waardevolle actieve ingrediënten diep in je huid doordringen.   
Het Aloë Vera Magic Bubble Mask moet indien nodig 1-2 keer per week worden aangebracht op het vooraf gereinigde gezicht. Hiervoor is het voldoende om te wassen met water of u kunt de Aloë Via Cleansing Milk en Facial Toner gebruiken.   
Dan kan de ervaring beginnen!
• Schud de dispenser voor het eerste gebruik gedurende 10-15 seconden (of totdat er geen geluid meer te horen is).   
• Breng vervolgens 3 pompbewegingen gelijkmatig aan op het vooraf gereinigde, droge gezicht. Vermijd de oog- en mondgebieden en masseer het masker niet in de huid.   
• Kijk en sta versteld! Binnen enkele seconden vormt de geltextuur een dichte schuimlaag die steeds hoger opborrelt. Afhankelijk van de gebruiker lost de schuimlaag na een tijdje op of blijft deze volledig op de huid zitten totdat deze wordt verwijderd.   
• Laat 5 - 10 minuten intrekken en spoel dan gewoon af met lauw water.   
• Breng ten slotte de juiste dagverzorging aan zoals de LR Aloe Via Dagcrème of de LR Aloe Via Gel Crème.   

50ml   


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Aloë Vera Magic Bubble Mask

  • Merk: Aloë Vera
  • Model: 20789
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €21,99

  • Incl. BTW